Friday, December 4, 2009

executive planes journey???

bosan giler.. huhuhu.. so aku bwat post la mende niey..



hahahah... malam tu mse aku balik dr miri, smua seat penuh..
bayangkn kne bratur pnjg2 dgn brg2 yg agak bnyk aku
bawak balik time nie.. lenguh tulang blakang aku.. huhuuu
aku x tau plak yg flight aku tu transit ke kuching dlu
aku engtkn transitnye sejam dua, las2 dkat 20 mnit jer dia bg..
kalo x nak jgak aku trun town.. hahaa

sampai jer kt KLIA dkt pkol 10, kne tnggu sana dlm 9 ke 10 jam plak..
tnggu flight ke Teganu.. lenguh giler, huuhh
lpas g kfc, lepak2, main game n tengok movie
engatkn x nak tdo.. last2 tertido jgak.. mujur x tlepas flight... ;p

sampai je nak boarding, x sampai 20 paxs yg naik..
hahaha, heaven giler.. smua yg nak bley mtak n dia kasi jer
tanpe ckp bnyk.. kalau la smua passenger tu mcm aku,
lagi x untung r jwbnye mas utk flight tu.. hahaha..

tnpe segan silunye aku pon snap la bebrpe gambar dr plane tu
tp cuak gak kot2 steward2 tu nampak.. ahhah
ni lah bberape gmbar yg aku snap time kt atas n kt
epot Sultan Mahmud n KLIA.. enjoyyy..













ni saje2 je ltk sini... hihihi

2 comments:

Islah Abas said...

cantik r lapangan terbang ganu tu.. mcm ni r baru ada nilai2 budaya.. klu x semua nk wat stail klia.. huhu

mehmed said...

tu r.. nok tnjuk cket epot baru.... hahahah

Link Exchange