Saturday, September 25, 2010

Curtin Open Day 2010

was held on Sept 18,
mls r ckp omputeh, hahaha
=.="


so bosan2 jual brg2,
snap2 jap..
alang2 ada Bintulu Kite Festival squad maen layang2
diorg kat sini..

sori yer kwn2 curtin yg xde dlm albumku kt fesbuk..
dan juga sorry kpd ahli2 Curtin Islamic Society
yg menjual brg2 dagangan yg juga x terambik gambar korg oleh sy..
papepom, sekalung tahniah diucapkan,
untung MYR 689/=  woooo...

then, sesi photoshoot bermula..
wwkwkkwkw


slek la, hok dpn tu x ckop kaki, huhu


layang2 yg dibeli dr Indonesia


satu ni je dorg bwak

ni pon x penah naek, angin x ckop kuat

bwh ni plak gamba2 org dlm "sesi photoshoot" nih


















ape yg pelik dlm gambar nih?????    =.=!


 

 

 

 

   allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="224">

 

 
bdk2 curtin dan gas helium


 

 

 

 

   allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="400" height="224">

 


malik dan gas helium


klako molek..
wakakakkakaakkaka





~END~





p/s gambar last tu credit to Faiz Jengga, video tu credit to Faiz Jingga n Wani Duckie
p/s/s gamba last tu aku nk komen pon mls, ahhahha

p/s/s/s do visit my photostream


3 comments:

wanie m'nJ said...

semua pic cun2! :D

LadyBird said...

Helium merupakan sejenis gas yang tidak berwarna, tidak berbau dan tidak beracun. Tetapi menghidu secara berterusan dapat membawa kematian akibat kerosakan tisu paru-paru. Menghidu gas helium dapat merubah bunyi suara serta merta apabila kita menghidunya dan bercakap akibat dari kelajuan gas tersebut yang menukar pitch suara, memang menyeronokkan bagai kanak-kanak untuk berbuat begitu.


Menghidu gas helium yang bercampur dengan oxygen (heliox) dapat mengakibat fenomena "High Pressure Nervous Sindrome" atau High Pressure Neurological Syndrome, iaitu fenomena yang berlaku kepada pada penyelam jauh ke dasar lautan. Mereka mengalami keadaan seperti hilang ingatan dan berkhayal yang amat merbahaya. Mencampurkan sedikit nitrogen pula bersama helium dan oxygen dapat meninggikan lagi risiko serta bahaya fenomena "neurological diving disorder" ini.

mehmed said...

wanie: TQVM ;)
lady: btol3, baru jer google takdi

Link Exchange